torsdag 26 juli 2012

HUNDAR + VÄRME & SOL!!

Tänk på att det är varmt ute nu, sommaren är verkligen här. Hundar eller småbarn för den delen i en varm bil är lika med en dödsfälla. Så lämna hellre hunden hemma nu när det är varmt ute. Den mår faktiskt bättre där!!

Annars, tänk på att se till att hundarna har skugga och massor med friskt och fräscht vatten!! Men allt detta visste ni väl redan!!??

Men konstig nog så räcker det inte med att påminna om och om igen. Djur far illa och man kan nästan läsa dagligen i olika tidningar och på nätet om händelser där hundar dör på grund av att de har blivit lämnade i en bil. Eller att de inte har fått den skugga, vila och vatten de behöver.

Allvarligt - När skall vi lära oss??

ALLA mina hundar ligger just nu i skuggan. Allt är tyst och lugnt här hemma. Men så fort det blir lite svalare ikväll så sätter de igång. De tar igen och rusar av sig den energi de under dagen har fått av att ligga i skuggan.

Vissa men inte alla hundar fattar att de inte kan rusa runt i solen mitt på dagen. De fattar att det är skugga som gäller när det är varmt ute. Men inte alla, där får vi människor hjälpa till så att de får den skugga de behöver. Se nu till att era hundar få den möjligheten.

Inga kommentarer: