söndag 29 juli 2012

VILKEN NATT!!


I natt har jag sovit i ett av våra gästrum. Eller ja, jag gick och la mig där vid 04:30 tiden. För då hade jag fått NOG!! Det var en jäkla fluga i vårt sovrum, som hela tiden envisades med att sätta sig i mitt ansikte.
Jag försökte ta upp fajten men var för trött och seg så, slå ihjäl den var inte att tänka på. Den hade helt enkelt bestämt sig för att jäklas med mig. Jag försökte med allt, och sova UNDER täcket är inte så skönt. Känns nästan som om man inte kan andas tillslut.
Per han märker inget. Han bara sover oavsett flugor eller inte. Skulle nog kunna släppa en bomb nedanför hans säng. Hans reaktion skulle då bara bli att vända sig om och sova vidare!!
Jag tog min kudde och mitt täcke och gick och la mig i gästrummet. HATAR flugor… efter ett tag blir det inte bara en fluga. Då börjar man fundera på vad det egentligen är för äckligt djur. Och vad för äckligt de äter och sitter på. Vill man då ha dem i ansiktet? NÄ!!
KOLLA!! De är hur äckliga och vidriga som helst.....

Samma tid varje år kommer dessa äckliga flugor. Men det är väl så när man bor på landet. Dessutom granne med en stor hästgård och ridskola. Per köpte sådana där klibb saker som man hänger upp i taket. Tanken är väl att flugorna skall dra sig dig och fastna och sedan dö.  Tre stycken sådan också äckliga spiraler hänger nu i vårt kök. Effektiva?? Nä, vi har fångat hela EN stycken!!
Känns nästan som om flugorna har blivit smartare med tiden. Faller inte så lätt för alla dessa fällor. Sedan har de också utvecklat nåt sånt jäkla ret humör så man blir ju nästan galen.
Men ok, i gästrummet var det flygfritt och tror att jag somnade runt 05:00. Hörde när Per kom upp och fixade med alla hundarna. Tror han förstod varför jag låg där jag låg. För jag hade samma fajt igår natt med denna jäkla fluga. Så skönt att han fixade allt på morgonen, så att jag kunde få sova ut och i alla fall få några timmars sömn.
Men ikväll, nu när jag har sovit ut och är pigg som en mört. Då skall jag ta upp kampen. Jag skall jaga, så att blodet sprutar! Nu får det vara nog, jag vill kunna sova i min egen säng och det ifred!!
Känner att det är lite mycket djur här hemma den sista tiden. Jag vill inte ha alla dessa djur och småkryp här. Vill bara ha de djur jag själv har valt. Det vill säga mina hundar & Per!!

Inga kommentarer: