måndag 27 augusti 2012

M+M =

 = Måndags massage!!
Höll nästan på att glömma att det var massage dags idag. Plus att det var redan klockan 15:00 och inte runt fem som det har varit innan. Så det gick undan innan jag var klar med allt och kom iväg.
Första gången jag gick dit så var jag faktiskt lite skeptisk, - jag massage?? Men nu, herregud det är ju hur bra som helst. Känner mig mycket ledigare och har inge så ont. Inga hårda knutor och sådant shit. En sådan befrielse, men jag vet inte om det är så väldans skönt som alla säger.
Fast Tor som masserar mig är ett riktigt proffs och ingen sån där Thailändska som man kan se på stranden som bara baddar på en massa olja och kladdar sedan ut det. Nä, här är det riktiga grejer och han gör allt så noga från topp till tå.
Tor själv har varit hockey spelare på elitnivå i bl.a. Frölunda och har sedan sadlat om och blivit massageterapeut/idrottsmassör. Tor var också en av de som startade dag spa på Hagabadet i Göteborg. Nu har ju jag inte någon idrotts kropp precis men han vet precis vad han skall göra med en benig kropp med svullen mage också!!
Man måste tänka på sig själv ibland. Nu skall jag bara försöka övertala min hjärna att lite träning inte skulle skada för den svullna magen. Resten kan man rätta till kirurgiskt, eller hur!! 
HÄR kommer ni till Yogaroom’s hemsida!

Inga kommentarer: