tisdag 21 augusti 2012

TVÅ HÖTAPPAR!!


Det har varit väldigt mycket känslor både här och där den sista veckan. Många ledsna, många arga, många irriterande, många besvikna och många som också är helt oförstående. Men är det inte så livet är lite, vissa saker som händer har man bara svårt och förstå ibland. Men mycket av detta kan faktiskt ändras, vi är ju ändå vuxna! Det behöver inte alltid bli en hel struts av en enda liten fjäder.
Själv känner jag mig just nu som bilden beskriver, som om jag har hamnat mellan två hötappar. Jobbig känsla när man själv inte har valt att hamna där. Eller mycket jobbig kanske jag skall säga, gillar inte detta alls. Men jag kommer inte välja, jag kommer låta detta vara och bara hoppas att jag inte behöver stå ”emellan” utan ”Bredvid” båda hötapparna i framtiden istället. Känner att jag inte just nu har något annat val!!
Allt som har hänt har gjort att min energi faktiskt just nu står på NOLL. Jag måste börja ladda mig själv och se framåt. Jag är faktiskt inte så stark som kanske många tror, snarare tvärtom. Tappade lusten för mycket så jag får se om jag får ihop någon tävling denna veckan, annars så är det ju ingen fara på taket om vi tar det nästa vecka när min energi är laddad till 100 igen.
Lite annat jag har tänkt på dessa sista dagar är vilka ord eller kanske meningar som kan göra världen lite enklare och lättare:
Tänk vad bra om vi kunde HYLLA varandra mera.
Tänk vad bra om vi kunde RESPEKTERA varandra mera.
Tänk vad bra om vi kunde STÖTTA varandra mera.
Tänk vad bra om vi kunde HJÄLPA varandra mera.
Tänk vad bra om vi kunde ÄLSKA varandra mera.
Tänk vad bra om vi kunde TRÖSTA varandra?
Snälla hjälp mig - Kan inte ni hjälpa mig att fylla på med mera - Tänk vad bra om….  ?

Inga kommentarer: