lördag 29 september 2012

INSOMNIA

GO MORGON!!

Asså shiit, den sista veckan har jag haft mega problem med att somna. Vet inte om jag hux flux har börjat lida av ”Insomnia”. Känner mig trött när jag går och lägger mig men av någon konstig anledning som stängs inte mina ögon. Men när jag väl efter mycket om och men somnar har jag inga problem att sova alls och kan sova huuur lääänge som helst.


Kanske har jag för mycket på hjärnan. Kom på mig själv igår eller i natt att jag låg och funderade på en massa saker. Bland annat alla projekt som skall dras i hamn nu under vintern. Inga jobbiga saker, BARA roliga så jag har inget att oroa mig för. Kanske är det så att jag bara vill att allt skall dra igång nu. Så jag får se att det funkar och som jag har tänkt. Vad vet jag!? Eller har jag resefeber?
I natt klockan var säkert närmre 04:00 så kände jag att NU, nu äntligen somnar jag. Nä, vad händer då. ”Didi”, sätter igång och gapar och skäller vilket givetvis startar en och annan som stämmer in i samma kör. - Åhhh, fan nu när jag var så nära!!
Kunde då inte somna om eftersom jag låg och irriterade mig på ”Didi” och Team Vouges som plötsligt skulle börja träna 04:00 inför körslaget!! Detta gjorde att jag sedan fick för mig att det var loppor eller löss eller nått som kröp i sängen och på hela min kropp.

 

Först kliade det i pannan, för att sedan fortsätta på armen, knät, upp på kinden ner på rumpan och ja så fortsatte det, upp och ner och hit och dit. Tillslut hade dessa låtsas loppor tröttat ut mig så jag somnade – ÄNTLIGEN!!!
Ironiskt nog så låg jag i natt och tänkte på min lilla ”Hannah”, hon har blivit så gammal och lite skruttig. Dessutom så heter hon, Ch. Vouges Insomnia……….

Inga kommentarer: