lördag 27 oktober 2012

FULL RULLE!!



Idag har det verkligen varit en lördag med full rulle!! Eller kanske är det som en vanlig dag hemma hos oss den sista tiden, allt bara rullar på och går i ETT!!
Tidig morgon då Per skulle ner till Freeport och jobba lite sedan skulle våra tak tvättas så det gällde att få ordning på alla hundar innan så att det inte skvätter ner mossa och skit som finns på taket på dem.
Sedan skulle jag hinna med att bada lite Jappe tjejer med det han jag faktiskt inte. Men de blev i alla fall borstade och fick sina tassar och klor klippta. När jag stod och gjorde det så kom Pers snälla pappa med två kassar tidningar. De är så gulliga och sparar till oss så att vi har när vi får valpar. Har inga hundar som går på tidningar nu men – Den som spar han har!!
Sedan kom Karin som är en kollega till Per och hälsade på med sin syster som annars bor i Stockholm. De var här och kollade på hundar då Karins syster är lite sugen på att skaffa hund. Nu har hon kanske inte riktigt bestämt sig om hon vill ha en valp eller kanske en lite äldre. Cavalierern var nog i tanken tror jag men med hela köket fullt av glada Japaneser så kanske inte valet var så enkelt i alla fall. Vi får se vad hon bestämmer sig för, har ju en och annan som kanske skulle behöva ett nytt hem.
Sedan kom min mamma och pappa på besök. Så dagen har liksom gått i ett…. Har inte hunnit med så mycket som jag kanske hade tänkt idag men vad sjutton, det kommer en dag imorgon också.
Har precis matat alla hundar och nu är Per iväg och hämtar lat mat, det blir Pizza idag. Orkar inte arrangera något annat. Sedan skall vi lägga oss i soffan och kolla på någon film. En slags katastrof film av nått slag. Brukar inte vara så värst bra men en B-film får duga ikväll!!

Inga kommentarer: