söndag 28 oktober 2012

MIN LILLA VILDA LOTTA!!

"Lotta", eller Ch. Vouges Charlotte som hon egentligen heter har idag flyttat till Kristina i Stockholm. Just nu sitter de på tåget på väg hem. :(


Jag är lite ego när det kommer till mina hundar och har så svårt att ge bort eller placera om dem, de är ju MINA!! Men ibland kommer bara ett tillfälle som man inte kan tacka nej till. På något sätt måste man då krypa ur ego bubblan och tänka på hunden. Hennes nya hem kommer att bli toppen, trodde jag inte det så skulle hon ALDRIG få flytta.

"Lotta" är en härlig liten hund med mycket motor och karaktär. Kommer bli tomt efter henne, för är man här hemma hos oss så är det helt omöjligt att missa "Lotta". Vi har kämpat i flera år med att försöka få henne dräktig, men utan resultat. Tråkigt men sant men man kan inte styra naturen, den måste få ha sin gång och blir det då inga valpar så blir det inte det.

Lite synd är det då "Lotta" är en riktigt fin liten hund. Precis som med alla Japaneser som jag badat idag så har givetvis även "Lotta" badat. Och som med "Betty" när hon står där i badet blöt så ser man hur hon ser ut. En riktigt fin liten hund..

Med en liten klump i halsen, önskar jag Kristina och Lotta all lycka i framtiden!!
Ps, nån som vill ha en liten hund? Passa på nu när jag är ute ur ego bubblan!!!

CH. VOUGES CHARLOTTE
(Ch. Pascavale Enchanted - Ch. Vouges Insomnia)

Inga kommentarer: