söndag 25 november 2012

SKITIG DAG!!

Idag tror jag baskemej att det har varit den skitigaste dagen detta året. I alla fall om jag tittar på mina hundar, huuu vad de ser ut. Inte som utställningshundar precis!! Det har regnat i stort sett hela dagen. Men nu vet jag vad jag skall börja veckan med...

Eftersom det ändå var en skit dag så stack vi ut och shoppade lite. Lite jul saker till både inne och ute. Per trotsade sedan regnet och gick ut och fick upp lite ljus i alla fall. Blev jättefint!! Vi köpte även ljus till en gran liknande buske som står utanför vårt hus. Tänkte det kunde bli lite nice. Men när vi kom hem så höll jag på att skratta ihjäl mig. Hade helt glömt att även buskar och träd växer. Den hade ju faan blivit hur stor som helst. Kommer inte funka att på upp ljus i den om vi inte skaffar lyftkran. Herregud så dumt!! Hahaha..

Idag fick jag oxå en ny kompis som heter Kärcher i efternamn. Får se om han vill leka med mig imorgon. Skall bli spännande att se om det blir lättare och roligare att putsa fönster i framtiden!! Förhoppningsvis blir det imorgon en - Ren dag!!

Inga kommentarer: