tisdag 27 november 2012

UTFÖRSÄLJNINGEN!!

Den utlovade utförsäljningen har stött på lite problem. Tanken var ju att länken till vår webshop skulle dyka upp under helgen. Det var svårare än vad vi hade trott, men skam den som ger sig. Hur man än gör så har man bara två händer, två ben och ett huvud plus 24 timmar på ett dygn. Men snart skall vi väl få till det och då kommer den här i bloggen.

 
När jag la ut om utförsäljningen förra gången så var det många som ringde och mailade och frågade om vi har det och det kvar. Jag skall försöka kolla upp allt detta men det kan ta lite tid då allt är lite sådär härligt huller om buller, precis så som man inte vill ha det. Kul att så många hörde av sig och på något sätt så är det ett bra bevis och betyg på att det var bra saker vi sålde.

Tyvärr tog detta för mycket av vår tid och blev faktiskt lite för stort. Kanske dumt att lägga ner något som går bra men så var det ju detta med paus och backa undan lite. Så att det blev som det blev är helt ok. Känns som om tiden med monter på utställningar och webshop är gjort för vår del. Nu har jag en massa andra idéer och projekt att ta tag i under nästa år. Får försöka göra detta till något roligt och givande. För tro det eller ej, bloggen har gjort så att flera dörrar har öppnats. Te.x. igår fick jag ett annat erbjudande från ett företag om samarbete, dock litet men ändå.

Alla projekt tar bara sån himla tid att få ihop. Mycket skall till och flera personer mm är inblandade vilket gör det lite trögt i starten. Men när väl startskottet går så hoppas jag att det bara rullar på. Jag älskar att planera och hitta på saker. Sen får det gå som det går...man lever bara en gång och då tycker jag man skall försöka sig på att förverkliga sina drömmar och idéer. Mer om projekten när vi närmar oss startskottet, ingen idé innan då det både kan dra ut på tiden eller kanske inte blir av alls.

Men som sagt, länken till utförsäljningen kommer - så håll koll här!!

Inga kommentarer: