söndag 23 december 2012

GOD JUL!!!

Nu är det snart julafton, kan tänka mig att det sitter många pirriga barn och bara längtar tills att det skall bli nästa dag. Kommer själv ihåg den känslan. Och som det ser ut just nu så kommer vi också få en vit jul, hur underbart är inte det!!

Jag vill passa på att önska ALLA en God Jul, hoppas att ni alla kommer att få det toppen. Samtidigt vill jag också passa på och tacka för att ni läser min blogg. Ibland undrar jag varför men ärligt, jag tycker det är jätte roligt. Bästa julklappen skulle man nästan kunna säga.

När jag te.x. Skrev häromdagen att jag inte hade fått tummen ur och gjort något julkort i år så tog det inte många minuter för än underbara och snälla Barbro fyllde min inkorg med tre olika kort som hon tyckte att jag kunde välja mellan. Men varför välja när man kan använda dem alla tre. Korten hade ju tre olika motiv, som symboliserade olika saker. Det ena Japanese Chin, det andra på en brokig Cavalier och det sista på en helfärgad Cavalier.

Kanske lite tjatigt med att lägga ut 3 kort när de flesta lägger ut ett. Men va sjutton, är det jul så är det och då skall man dela med sig, eller hur? STORT tack till Barbro för våra fina julkort!

- Så från oss alla till er alla, en riktigt GOD JUL!!





Inga kommentarer: