tisdag 25 december 2012

HÄRLIG KVÄLL!!

Nu har alla åkt, då vi alltid har lilla Julafton här på juldagen. Som det såg ut så var det bara glada miner och vi hade hur trevligt som helst med god mat och en julklappslek som alltid blir sådär härligt stressig på slutet då alla snor av varandra och vill ha samma saker. ;-)

Så härligt att ha hela familjen samlad. Bara att se alla gör att man blir glad och varm i hela kroppen. Det händer tyvärr inte så ofta nuförtiden. Men det blir väl så när barnen blir vuxna och skapar sig sina egna liv. Mina döttrar är inte här så ofta och det kan jag verkligen sakna. Likaså Jens, Pers son han bor numera i Göteborg så honom ser vi heller inte så ofta. Den vi ser mest är ju såklart Johanna. Kanske inte så konstigt då hon bor kvar i vårt gästhus. Hon letar lägenhet, och hittar hon någon så blir det "bara" jag och Per kvar!!

Så idag passade vi på att ta ett litet familjekort då alla var samlade. Jag tog även fler kort under kvällen, de kommer inom kort. Julen är nu i stort sett slut, men i morgon är det en annandag!! ;-)

- God fortsättning!

Inga kommentarer: