söndag 23 december 2012

JUL FEELING!!

Jag har absolut NOLL jul känsla i år. Känner heller ingen stress alls, jag som nästan brukar må dåligt av allt som skall lösas innan jul. Kanske är de det som är fel. Har man ingen stress så känner man inte heller av julen.

Julkänslan kanske också beror på att det bara är jag och Per kvar i huset. Alla barnen har sitt eget och man blir liksom lite slappare med att bygga jul stämning hemma. Blir nog automatiskt så när barnen blir äldre och vuxna. De skapar nu sitt eget och sina traditioner. Bara att acceptera. fast jag har fått fram julstakar, massa ljus, ljulgardiner mm så blir det inte riktigt samma. Dags att köra det sista ikväll med att klä granen och lite så.

Nu vi precis kommit hem efter en andra dags shopping dag. Väldigt lite folk ute idag också. Nästan så att det kändes som om det var julafton idag. Men så är det bara dan före doppare dan...

Jukafton är lugn för oss, det är på juldagen vi har jul i vårt hus. Barn och övrig släkt kommer hit och vi myser och äter tillsammans. I år har vi faktiskt ändrat lite på traditionen när det gäller maten. Sen vet jag inte hur det skall gå med våra avlopp som fortfarande strejkar!! Tråkigt att behöva ställa in en tradition som vi har haft i många, många år. Det får lösa sig helt enkelt! Ikväll skall vi ta en sväng till Pers mamma och pappa då de inte kommer hit på juldagen i år.

Skall nu försöka få lite stämning i huset idag med en massa tända ljus, klädd gran och jul musik från Spotify och lite glögg som gör att huset doftar i alla fall för mig - jul!!

- GOD JUL!!

- Lite tomtebloss kan ju också höja julstämmningen... 

Inga kommentarer: