söndag 30 december 2012

PETER TROLLKARL!!

Ibland önskar jag faktiskt att jag kunde trolla. Eller vara som jultomten, kunna uppfylla allas önskningar. Men tyvärr är jag varken trollkarl eller tomte!

Vad jag tänker på är valpar. Det är många som nu börjar ringa och fråga om valpar både Cavalierer och Jappar. Kan förstå att man vill planera sin vår och sommar men jag kan inget mer göra än och para och hoppas på det bästa. Ibland går det inte alls för att det är tomt. Och ibland blir det bara tikar när valpköparna vill ha hanar. Sedan kanske det inte blir just den färg som man kanske hade tänkt.

Men för mig är huvudsaken att de blir friska och att allt går bra. Jag önskar att jag kunde lova en frisk och sund valp med rätt färg och kön till alla som vill ha just i typ april. Men det funkar inte riktigt så. Jag kan inte lova bort något jag ännu inte har.

Vi väntar nu Cavaliervalpar i Januari efter "Tate", Ch. Sanickro Knight Of Honour och " Tina", Ch. Vouges Christina. Som är mamma till bl.a. Vouges Dynasty som blev 2:a Bästa Hane nu i Stockholm med Cert.

När det gäller Japanese Chin så har jag inte riktigt bestämt mig för vem jag skall para med vem. Alla mina Chin flickor kommer att börja löpa när som helst och de löper samtidigt. Kan ju inte para alla, det vore ju helt galet för då skulle jag verkligen behöva kunna trolla i alla fall med tiden! Men när jag parar och vem jag parar kommer här i bloggen. Jag har inga hemlisar med sånt här!

Men jag kan avslöja att vi har parat "Gossip", Vouges Xoxo med "Teddy", Ch. Vouges Charlatan nu i dagarna. Så förhoppningsvis så blir det blenheim valpar här i vår.

Jag önskar att jag kunde trolla, tro mig. Jag vill verkligen göra alla glada och lite mer säkra på att just DE får en valp. Men jag kan inte då jag ännu inte har någon valp att lova bort. Detta är lika frustrerande för mig. Men jag lovar att göra mitt bästa, mitt allra yttersta för att det skall bli så nära att trolla som möjligt. Men först måste de paras, sedan födas och allt skall gå bra. Sedan kan vi bara hoppas på det bästa att alla skall bli nöjda och glada!!

Inga kommentarer: