fredag 22 februari 2013

FREDSGSMYS OR NOT!!

Nu har vi dividerat och diskuterat fram och tillbaka vad vi skall ha för Fredagsmys ikväll. Tror baskemej alla förslag kom upp, allt från Pizza till revbensspjäll! Vi kunde för första gången inte riktigt enas om vad vi skulle ha, så nu har Per åkt själv till Ica Maxi. Så vad det blir kommer nu bli en - Super Surprise!

Dagen har annars varit riktigt bra idag. När jag var ute med hundarna tidigare idag så kändes det nästan som om våren var på väg. Eller inbillar jag mig kanske då jag längtar så, att det skall bli vår och sommar? Mycket möjligt, men det har varit ett riktigt skönt väder idag.

Skall se om jag kan få till att para två hundar senare ikväll. Jag vet inte vad som har hänt med mina Jappe pojakr men det är precis som om de har glömt hur man gör. Vet inte om ni såg filmen jag la ut häromdagen, annars finns den HÄR!! Av nån konstig anledning så vill pojkarna bara busa och det blir bara luft jucka av. Och genom att spela luft gitarr blir det ju inga barn gjorda.

Men vad tror ni om kombinationen nedan? Får jag till det så tror jag faktiskt att det kan bli riktigt bra. - Ha nu en underbar kväll och en härlig helg!! ;-)


Över: Ch. Aranel Kenzo
Under: Vouges Roiayaru Nozomi
 

Inga kommentarer: