torsdag 21 februari 2013

LÄNGTAR EFTER BEACH 2013!

Nu börjar jag faktiskt längta efter att komma iväg på en härlig resa igen. Frågan är bara när man skall få tid att komma iväg? Tycker att vardagen på något sätt hela tiden hittar på saker som avlöser varandra och som då gör att man har fullt upp jämt!!!


Förra året var vi med Erica i Spanien på våren och sedan åkte vi till Kreta på hösten. Känns som om jag skulle vilja göra något liknade i år. För om sommaren blir fin så är ju Sverige underbart. Men blir den som förra året, ja... Då kanske man får boka in en resa till.

Men är det inte lite dåligt ändå, att man på något sätt inte ens kan hitta en lucka på en vecka eller kanske tio dagar att åka på. Hum - vi får nog ta våra kalendrar jag och Per och se om vi kan få till det på något sätt. För nu vill jag ligga vid en pool med nått kallt att dricka, i Panos badbyxor (baddräkt) och ett par härliga solbrillor och bara glo, inte göra nått utan bara njuta av att verkligen inte göra nått. Eller skall man kanske åka till någon storstad och strosa omkring och göra en massa shopping? Hum - just nu känns allt väldigt lockande... ;-)

Har ni några bra förslag på bra resmål?
 

Inga kommentarer: