onsdag 28 augusti 2013

SQUIRREL

Asså detta med att jag bara skrev "Squirrel" igår på Facebook var väldigt roligt när man var med om det, inte lika kul kanske och få berättat för sig efteråt. Ni vet ett sånt tillfälle där man måste ha varit med för att förstå och se det roliga i det hela.
Men ok, Per är sån att han huxflux bara kan säga typ - Nä, skall vi göra oss i ordning för natten!? Öh, han kanske känner sig redo men jag kanske hade tänkt hinna göra annat innan jag går och lägger mig, som då igår. 

Jag svarar honom, - Ok, men jag skall bara para först. Han tittar då på mig med besvärad blick och frågar med lite uttråkad röst - Men åh, vad skall du para nu då? Jag reser mig upp och bara tittar på honom. Och samtidigt som jag börjar gå från soffan så säger jag lika irriterat tillbaka - En ekorre!! 

När jag sedan kommer in i köket så hör jag Per där han ligger kvar i soffan plötsligt säga högt för sig själv med en lite förvånad och frågande röst, - Squirrel? Asså, jag höll på att skratta ihjäl mig och har faktiskt skrattat hela dagen åt detta. Varför sa han ekorre för sig själv och varför på engelska? 

Ni ser, det blev inte lika roligt att få det berättat, men just där och då var det hur dumt och hur kul som helst. Så kan det bli här när vi parar hundar!! ;-)

Inga kommentarer: