torsdag 1 augusti 2013

TRÄDGÅRDSMÄSTARE!!

Jag vet inte riktig vad jag skall kalla mig, mästare är kanske lite att ta i. En mästare har bra redskap, rätt utrustning och kan sin sak. Han vet var han skall börja för att det skall bli bra i slutändan. Jag, går helt vilt på allt just nu som är grönt, fast även det som är brunt, ruttet och dött. Har ingen aning om vad som är ogräs och inte.


Redskap var det ja. Per köpte mig ett par handskar häromdagen. Vet inte var han hittade dessa små handskar, men det finns kanske på barnavdelningen om det ni finns någon sådan på Granngården. Skit samma det passade så jag kom inte undan denna gången heller... 

Hörselskydd är ju bra att ha. Men jag har inga, så mina Emporio Armani lurar fick bli bra. Eller det blev ju jättebra för då kunde jag ju lyssna på Spotify på samma gång. Fast jag tänkte då hela tiden på att nu hör jag ju inte om det kommer nått djur i just denna busken som jag klipper ner. Typ en orm eller nått sånt!! För på vissa ställen är det väldigt snårigt, ser verkligen ut som om ormar skulle trivas att bo där.

Skyddsglasögonen fick bli mina vita från Diesel. Funkade också toppen, har inte fått en enda gren eller kvist i ögat. - Hahahaha...  Nä, nu skall jag ha en kaffepaus och sen skall jag ge mig ut i busken igen!!!

Inga kommentarer: