söndag 29 september 2013

SÅ DÅLIGT!!

Asså herregud vad dåligt att de flesta kökstillverkare har STÄNGT på en söndag. När tror de egentligen att de flesta människor har tid att kolla på kök, en tisdag morgon? Var på flera ställen och det var bara typ Puustelli och Ikea som var öppet.

 
Men på Puustelli så fanns det faktiskt ett riktigt fint kök där i utställningen monterat och klart. Tyvärr glömde jag fota men jag tror det hade passat bra hos oss. Det var ju inte den storleken som vi kanske behöver då vi har större kök men det var fint. Per frågade expediten där var det köket ungefär kostar. Hon förklarade att som det såg ut och är nu så ca 350.000 kr. - Men Öh, som hittat då vi bara behöver typ det dubbla än vad som var uppställt där. Vill jag då verkligen lägga en halv miljon på ett kök?

Nja, det blev därför inte så mycket köks tittande idag. Så himla tråkigt när jag faktiskt hade laddat för detta. Men vi får väl ta det en annan dag istället, dårå. Har fler kök som jag vill se och känna på innan jag kan ta ett beslut!! 

Måste säga att jag känner mig såååå lockad att köpa ett Marbodal kök utan att ens se alla andra. För då får man även pasta med i köpet från Glenn Strömberg värt 400:- och det är det ju värt!!! - Hahahaha... 

Inga kommentarer: