söndag 1 december 2013

JAG HAR EN HEMLIS!

 
Vet inte hur hemligt detta egentligen är men idag är det VIP-Kväll på Freeport i Kungsbacka. En speciell kväll för de som är medlemmar i Freeports VIP-Klubb som erbjuder en massa fantastiska erbjudanden i alla butiker. Ikväll är dessutom Freeport öppet mellan 18:00 - 20:00 för alla VIP-Kunder. Och inte att glömma, idag kommer också Tomten till Freeport 16:00, vilket alla barn uppskattar. Här kan man skriva önskelistor och smaska i sig pepparkakor...

Gå in på Freeports sida HÄR och anmäl dig helt gratis som VIP-Kund och ta del av alla erbjudanden. Man får också då meddelanden om dessa VIP-kvällar så att man inte missar dessa kvällar som denna att göra en massa fynd på. För vem vill liksom inte fynda bra saker just nu till bra priser så här precis innan jul. - Klart man gillar det! 

Här kommer lite exempel på erbjudanden idag: 3 för 2 på Bellbox, Björn Borg, MQ, Outlet of Brands. Ytterligare 50% på alla stekpannor, grytor och kastruller på Home & Cook. Och mycket, mycket mer... och det bjuds även på gratis korv ikväll, denna söndag!! ;)

Men är du inte "medlem" så kommer min hemlis här. Kom ändå idag 18:00 och ta del av alla erbjudanden fram till 20:00. Det är nämligen ingen som kollar om du är medlem eller inte. Så Why not, shoppa loss och fixa era julklappar redan ikväll. - Bra, eller hur?!?! ;-)

Inga kommentarer: