lördag 24 maj 2014

KLAPP PÅ AXELN....

Igår var jag riktigt duktig och badade flera hundar i den värmen som var, nästan så jag stupade. Det var kanske lite varmt i alla fall för mig, men för hundarna var det nog skönt att få själv torka på altanen.

"Walls of fame..."  ;)


Idag fortsatte jag och var lika duktig. Har städat hundrummet och då till minsta lilla yta. Jag har torkat alla tavlor, dammsugit väggarna till och med. Alltså ärligt sicket slit med det blir fint när det är klart. Men att det blir dammigt av hundar vet nog de flesta som har en eller flera hundar.

I hundrummet hänger massor med Championat tavlor och tavlor med hundar från förr. Lite skönt att ha dem där på väggarna trots att de inte kanske finns kvar i livet. Då kan man ändå se dem där man är van att se dem. Som en liten hyllning till alla fina och härliga hundar som har bott hos oss.

Nu ser det i alla fall ut som om jag nästan har målat om efter att väggar och allt och fått sig en omgång. Nya fällar och filtar mm.....  Känner mig nöjd då jag fasen har hållit på hela jäkla dagen med detta. Bara för att jag var så duktig så tyckte jag att jag faktist var värd något för detta. En liten klapp på axeln av mig själv liksom. Så en ny kavaj blev det idag. Lite "gubbig" kanske men den sitter som en smäck på en gubbe som mig.


Ha nu en fortsatt härlig lördag och kör hårt alla som skall till Österbybruk i morgon, jag håller som vanligt tummarna för Er alla!! :D

Inga kommentarer: