söndag 31 augusti 2014

MIN ICE BUCKET



Jag blev utmanad av min dotter Madelene och var inte sämre än henne utan antog givetvis utmaningen. Jag vet att hon även utmanade sin farfar, men jag tror att fegisen backade ur och hellre betalade 100 dollar. 

Det var inte lätt att arrangera detta då alla hinkarna vi har används till hundarna. Men tillslut hittade vi en helt oanvänd, vilket var tur för mig. Men att få en hink iskallt vatten över sig kommer faktiskt lite som en chock. Man kan inte i sin vildaste fantasi förbereda sig även om man liksom är beredd.

Jag utmanar nu några i Cavalier Sverige - Christian, Kari och Lena på att göra detsamma, ser verkligen fram emot ert resultat!! - Hehehe..

Jag tror Per verkligen njöt av att hälla denna hinken över mig, och det kändes nästan som om han drog i och hällde hårt över mig. Om man nu kan hälla vatten hårt...

Nu har både jag och Per antagit denna ASL Ice bucket grejen och skall nu bara, fast det är ju egentligen inte bara. Men man får ju inte glömma varför man gör detta, så nu ikväll skall vi sätta in 2 x 10 dollar så att forskningen kan gå framåt när det gäller sjukdomen ASL. Vilket är en grym sjukdom som kopplar ner allt man har utan hjärnan. 

Tycker det är fantastiskt att detta har fått sån genomslagskraft så att både kända och okända har gått med i detta. Tänk vad sociala medier ändå kan göra, vilken power. Undrar nu hur nästa utmaning kommer se ut och till vilken välgörenhet. 

Inga kommentarer: