söndag 19 oktober 2014

SKÖN SÖNDAG!!

Idag har det varit en riktigt skön och lugn söndag, vi har bara en skön dag helt enkelt. Igår var min mamma och pappa här och med sig hade de lite växter och två höga krukor. Så idag har jag varit duktig och fått ner dem i lite jord. Jag har kanske inga gröna fingrar för efteråt så var de mest svarta, men det blev riktigt fint och höstig och nu står de stolt och pryder vår altan.


Igår var också min dotter Madelene här och sin sambo Jesper så tillsammans åt vi alla middag och bänkade oss sedan framför tv'n och kollade "Så mycket bättre". Efter programmet så klippte Madde mig då jag skall vara en av hennes hår modeller i slutet av november då hon kommer göra sitt gesällprov. Så min frilla genomklippt och är nu till fixad så att det hinner växa ut lite till innan det är dags att få till "den riktiga frisyren". Skall bli riktigt spännande...

I kväll är det dags för middag igen och i kväll kommer Johanna och Billy hit. Dags att gå igenom lite hur hundarna skall skötas medan vi tar oss iväg på en veckas "Road Trip" till England. 

Inga kommentarer: