lördag 25 oktober 2014

TÄVLING!!

OBS! Tävlingen är nu avslutad!!
-----------
- Okej, jag är i England just nu men vi kan köra en liten tävling i alla fall då jag och Vouges Dogblog nu har fått äran att tillsammans med Cancerfonden och Acana köra en liten utlottning. Cancer är ju något som berör oss alla på ett eller annat sätt, så även mig då jag har haft och har nära och kära som kämpar just nu kämpar mot, och några som tyvärr även har förlorat kampen. 


Som säkert ingen missat så innebär oktober Rosa Bandet-kampanj, jag och mina hundar stöder denna kampanj på många olika sätt. Acana är en stolt sponsor till Cancerfondens rosa bandet-kampanj. Och nu har de tillsammans gett mig möjligheten att lotta ut tre stycken fulla paket med bra och nyttig hundfoder och även en rosa mössa från Acana, till ett värde av ca: 2000:- kronor.

Eftersom Cancer redan är en jobbig och tung sak så tänkte jag göra denna utlottning mycket, mycket mer enkel och lätt. Du skall helt enkelt bara skriva en kommentar här i bloggen och sedan skicka mig ett mail på peter@vouges.se där du skriver lite om varför just du skall ha detta paket. Jag kommer sedan dra tre vinnare som alla sedan får varsitt härligt paket från Cancerfonden och Acana. Glöm då inte att skicka med din adress så jag vet vart paketet skall skickas.Vinnare kommer jag sedan dra redan nu på fredag den 31:a oktober och dessa kommer sedan presenteras här i bloggen och även få mail skickat privat att just ni vunnit. Så nu har ni en hel vecka på er....

- Och DU, glöm inte att titta på "Tillsammans mot cancer-galan" nu på måndag klockan 20:00 på Sjuan eller på TV4 Play. Läs gärna mer om Acana HÄR och om Cancerfonden HÄR.

7 kommentarer:

Carina Anklev sa...

Roligt med tävlingar :) .... hemskt med cancer :( <3

Anonym sa...

Har en vän som skulle behöva detta till sina 3 hundar =)
//Åsa

Jill Jeanette Johansen sa...

Dette er et helt unikt initiativ, Peter <3
Ikke nok med at du reklamerer for et biologisk korrekt hundefor som støtter kreftsaken, men det viser hvilket enestående, omtenksomt, varmt og fantastisk menneske du er <3 klem

Eva Grahn sa...

Bra initiativ av dig! Hoppas att fler blir fri från sin cancer i framtiden.

Caroline Jacobson sa...

Hemska sjukdom!

Chrippe sa...

Har levt med sjukdomen närvarande i 12 år, min man överlevde men min mor gick bort. Jag tror på hoppet och forskningen!

Anonym sa...

Helena i Uppsala
Bra - forskning behövs!