onsdag 19 november 2014

FLÄCK FRITT...


- Asså, vi går alla igenom livet med våra olika världsproblem. Livet är inte alltid "Fläck fritt" om man så säger. Nu vet jag inte riktigt vad som har hänt med mig men jag har fått två ljusa fläckar under mina ögon. De sitter på exakt samma ställe och ser precis likadana ut och är av samma storlek. Väldigt wierd!!

Ser lite löjligt ut, då det ser ut som om jag har använt concealer eller typ täckstift väldigt, väldigt dåligt. För ibland kan man ju trötta dagar kanske behöva använda sånt för att få bort mörka ringar och påsighet under ögonen och se lite piggare ut. Så ja, det ser lite, eller inte lite utan väldigt "cheap" ut. Och ju mer jag tittar på det och tänker på det ju mer ser jag dessa jäkla fläckar....


Nu gjorde jag ju en operation kan man säga både över och under mina ögonen för ett tag sedan. Då för att slippa typ fläckar och mörka ringar och sånt. Så nu har jag bokat tid till Dr. Fredrik Berne och skall jag iväg till Klinik 34 nästa vecka och kolla upp vad sjutton som pågår. Skall bli spännande och se vad man kan göra åt saken, och inte att glömma - varför har jag fått dessa? Och när jag ändå är där, kanske skulle jag passa på att pigga upp mig lite i denna mörka och tråkiga årstid. - Vi får se....   :)

Inga kommentarer: