måndag 26 januari 2015

NEXT BEST THING

Ligger i soffan fortfarande krasslig men det är väl så att man alltid känner sig sämre på kvällen och på morgonen. Hoppas det i alla fall lättar lite under natten och att jag vaknar något sådär pigg och fräsch i morgon. Ligger och slö tittar på filmen, Next Best Thing med Madonna och Rupert Everett. Minns att jag tyckte den var ganska bra när jag såg den första gången. Skulle nog lämnat den där, för nu vet jag inte riktigt vad jag tycker.


Eftersom filmen känns sådär så ligger jag och slö surfar på min iPad. Hamnade på alla dessa forum som finns och - Maj Gaad ... har fått sådana skrattanfall som går över i hostattacker så jag nästan kolar av. Så roligt att läsa alla dessa tyckanden hit och dit. Man kan sammanfatta det lite såhär. - Mycket åsikter men väldigt lite kunskap. Men ärligt det var precis vad jag behövde idag, lite små intriger och lite små tyckanden hit och dit om det ena och det andra, och dessutom i samma tråd. Jag brukar ju aldrig gå in på dessa sidor på Facebook, kanske skulle jag börja göra det mer ofta...

Annars idag så fick jag glatt masa mig iväg med Per till IKEA idag för att köpa vårt nya kök. Och men lite hostmedicin, nässpray, Alvendon och Ipren så gick det faktiskt riktigt bra. Nu är det klart och den 20 feburari kommer det nya köket och innan dess har vi en del att göra. Som att riva det gamla, lägga nya golv, måla tak och fixa till väggarna. Är väldigt glad att vi har ett gästhus, för hur lång tid tar allt och hur länge kan man vara utan kök?

Vårt nya kök tar form....

...men hjälp av en ung trevlig kille.

Det kommer i alla fall bli toppen, det blir ett modernt kök med massor med finesser, för vi körde verkligen på med extra allt. Vi båda gissade innan på var priset skulle sluta och jag gissade faktiskt 10.000 för lite och Per 30.000 för mycket. Så det blev ju bra när det för en gångs skull var åt det hållet. Annars och oftast är det jag som är lite blind för vad saker och ting kostar. Skall i alla fall bli så nice och som jag har längtat. Kommer inte torka en enda jäkla lucka på skiten som står där nu, det skall ju ändå rivas.

- Nähä, mine damen und herren... nu orkar jag inte mer, dags att hoppa i säng. Det är ju en ny dag i morgon också. 

Inga kommentarer: