fredag 30 januari 2015

NU E DET JUL IGEN...

Dags att klä granen? 

Vaknade upp idag till ett fantastiskt fint vinterland. Såhär såg det då ut utanför min dörr imorse. Massor med snö har kommit under natten och det verkar som om det kommer att komma mera. Vackert att titta på men jag fasar för att gå ut och ta hand om detta. Jag är fortfarande inte helt ok, snor förkyld och så fort jag gör något ansträngande så känns det som om hela kroppen skall klappa ihop. Men det gäller att överleva dagen med alla måsten, men det känns som om jag simmat kattsim för att hålla huvudet ovanför ytan en bra tag nu. Jäkla influensa detta var då!! 

Dessutom ligger nu Per helt däckad och har fått samma som mig. Men han ligger ju lite efter (som vanligt) så han har nu feber och ligger och sover. Så jag bara undrar, vem fasen skall skotta idag?? Känns som om denna lott hamnar på mig trots allt. - Blää..

Men man får se det positivt, och från den ljusa sidan för att vara lite fyndig. Hundarna är dessutom rena och tycker det är väldans roligt att rusa runt i snön. Dessutom är det ju snön vacker att se på och såhär på en fredag blir det ju då extra mysfaktor när man bor på landet med hästar, hundar och allt.....






Inga kommentarer: