tisdag 20 januari 2015

RÖJAR DAG!!

VOUGES ODD MOLLY
(Maibee Perfect Touch Of Charnvale - Ch. Clopsville Santa Clarita)

Idag har det varit en rejäl röjar dag. När valpar flyttar så blir det lite tomt och man får liksom möblera och omorganisera lite så att blir lättare. Sedan har också "Barbie" Vouges Wedding Song nu flyttat ut från sovrummet och in i köket. Mycket lättare att ha dem där då man är i köket hela tiden. Eller de är mer i vardagsrummet men eftersom vi har öppen planlösning så är de med hela tiden. 

Måste säga att dessa valpar är nog de lättaset Cavaliervalpar jag har haft på länge. Cavaliervalpar brukar annars pipa och hålla på hela tiden med inte dessa. De är mer som Japanese Chin valpar, helt tysta och nöjda. Bara sover och äter. Så att ha dem i sovrummet har inte varit några som helst problem. Bara mysigt att ha dem där när man hör dem ligga och tutta. 

Det verkar fortsatt gå bra med alla valpar som flyttade i helgen. Nu är det bara några kvar som letar hem och "Barbie's" när de blir lite äldre. Sedan skall jag nog ta mig en liten skön paus från detta med valpar. För visst är det mysigt att ha valpar. Men det innebär också en massa jobb och ansvar. Vill nu bara fokusera på de som skall stanna som lilla "Molly" här ovanför. 

Sedan anmälde jag också till specialen i Sollentuna igår. Skall bli lite kul att få komma ut och lufta sig lite. Har kanske inte några större förhoppningar då jag bara har unga hundar och debutanter med mig. Med orutinerade hundar så kan allt hända... men jag hoppas på en mysig helg i Stockholm. För jag och Per har bokat hotell och skall bara mysa. Förr åkte vi som galningar typ 03:00 på morgonen och sedan hem igen efter utställningen. 

Men även om det tar emot så är det är bara att börja inse att vi börjar bli gamla gubbar som inte längre orkar med ett sådant tempo. Så vi har faktiskt bokat två nätter. Kommer upp redan på fredagen och på lördagen efter utställningen åker vi tillbaka till hotellet och vilar upp oss innan vi drar hem igen på söndagen. Så härligt, ingen stress och när vi kommer hem så hoppas jag att vi känner oss som människor och inte som om vi var nära döden.... Det skall vara kul med utställningar och inget annat. :D

Nu kom Per precis hem och vi skall nu ge oss iväg och titta på nya golv till hundarnas rum och utrymmen. För nu jäklars skall det fixas till både här och där... massor med planer finns men mer om det en annan dag. 

Inga kommentarer: