fredag 27 mars 2015

KLART!!


Igår blev äntligen hundrummet helt klart. Så idag på morgonen så har hundarna fått ett helt nytt rum att försöka sig på att demolera. Det blev ju hur bra som helst. Ovanför det ena fönstret så sitter det en liten fläkt, typ som en badrumsfläkt. Men den reglerar även värmen och så att hundarna hela tiden får sval och frisk luft. Så fort det blir för varmt eller fuktigt så startar den och driver ut och över det andra fönstret sugs då frisk och fräsch luft in. Super bra!!! 

Sedan har jag fått nya valphagar också. Dessa är fästa smart i väggen så att jag lätt kan plocka bort dem när det inte finns små valpar i huset. Just nu står de där så att man kan se hur det ser ut när de är uppe. Här kan jag numera lätt välja om jag vill ha en, två eller ingen hage alls. Asså, hur bra??

Sedan har det kommit upp en halv vägg så att jag i lugn och ro kan stå på andra sidan och föna och fixa hundarna. Snart kommer det också att byggas fram ett hundbad med det kommer när vi är i tvättstugan och röjer för det kommer att byggas mellan tvättstugan och hundrummet i den lilla hallen vi har där. Svårt att förklara men det kommer bli bra. 

Nu skall jag fixa så att de får lite sängar, vattenskålar leksaker mm så att rummet blir lite mer ombonat. Sedan skall jag sätta mig och rama in ett gäng champion diplom och få upp på väggarna tillsammans men mina andra gamla hundar jag har haft genom tiderna. Jag är super duper nöjd med resultatet och jag är så glad att vi tog till hjälp av proffs och inte gjorde detta själva. För så hade det nog inte blivit såhär bra. På bilderna ser rummet så litet ut men det är faktiskt ganska stort. Kanske ser det mindre ut för att valphagarna är uppsatta. Vad vet jag men kort kan lura..

Nu har hundarna det fint, men just nu rivs köket och det ser ut som SJUTTON... herregud!! Detta tänker jag inte fota. Jag gillar mer efter bilder än före bilder. - Hahaha..

Nä, nu skall jag gå in till hundarna och sätta mig och ha lite fredags mys med dem tror jag!! ;)







3 kommentarer:

Unknown sa...

fabulous.....looks amazing....Norma

Anonym sa...

JÄTTEFINT ! tack för inspirationen ;)

Anonym sa...

vart har du köpt dom där boxarna ? supersmidiga ju !