tisdag 28 april 2015

NYTT!



Denna vecka är det inte bara nytt för mig med frukt och bär utan även för hundarna. Igår fick de för första gången smaka på hundfodret från Acana. Skall nu testa detta ett tag och se hur det fungerar och om det ger mig det resultat som jag vill ha. Men viktigast är ju att hundarna gillar maten och mår bra av det. 

Skall bli spännande och se hur detta fungerar men jag har alltid varit lite försiktigt med att hålla på och byta foder. Men känner att jag nu vill hitta något nytt och detta med foder är ju som sagt en djungel. Men med lite expert hjälpt så känner jag mig säker och vi skall nog lösa detta också. Har lite kvar från mitt gamla foder så det är perfekt att börja med Acana nu och blanda ut det lite med det gamla så att det blir en så bra och mild övergång till det nya från det gamla som möjligt. 

Alla verkade helt ok igår och de åt som hästar. Var bara lilla "Ninni" (Vouges Narnia) som var lite skeptiskt till en början. Hon tittade på skålen och sedan på mig, sedan på skålen igen med ögon som sa - Va, vad är detta?? 

Jag får ge det några veckor, resultat mm ser man ju inte på ett par dagar bara. Vill ni veta mer om Acana så hittar ni all information HÄR!!!

Inga kommentarer: