måndag 1 juni 2015

TELEFONKÖ


Att sitta i telefonkö är nog bland det segaste och tråkigaste man kan göra. Förra veckan satt jag i kö får att komma fram till banken då jag behövde en ny pinkod till mitt kort, då jag givetvis glömt av den.... Satt nog i kö i strax över en timma. Det kom en röst som sa om och om igen - Det är många som ringer just nu men vi tar strax emot ditt samtal. Jo, tjena....

Nu sitter jag här igen men då till Vårdcentralen. Jag bokade ju tid dit för någon vecka sedan men jag siffror, koder och allt som har med nummer och datum att göra är en riktig loser. Givetvis har jag ju glömt av vilken tid och dag jag fick. Har väl noterat det på nån lapp som jag nu inte hittar.

Som straff får jag nu en röst i örat som säger - Vi kan inte ta ditt samtal just nu, var god och försök senare. Samma om och om igen oavsett vilket tid jag ringer. När sjutton är senare?? 

Samtidigt som jag nu bloggar sitter jag och trycker på åter uppringning om och om igen. Nu kom det hux flux en röst som sa att jag skulle trycka in mitt personnummer. När det var gjort så säger rösten att vi ringer upp dig 14:05. - Vad skönt... "mission completed!!" 

Inga kommentarer: