tisdag 20 oktober 2015

KAOS MORGON...

Vilken morgon jag har haft, känner att jag till och med har fått huvudvärk pågrund av att den inte blev som det brukar. Ogillar verkligen när mina rutiner inte blir som det brukar. För det första har jag sovit as dåligt i natt dels för att Per kanske är i Stockholm, jag vet inte. Men lite annat har stört min natt också....

Vaknar då sent eftersom nattens sömn inte blev som den brukar. Väl uppe blir det kaos då vi inte har någon ström igen. Det funkar liksom inte när man har hundar och valpar. Men sedan kom den igång och jag fick fort som attan sätta fart och göra det som göras skall. Hatar att vakna såhär, hela dagen känns och blir liksom fel. Plus att det är blött ute och hundarna ser ut som skrutt.

Annars har jag så bra rutiner både för mig och hundarna att vi liksom nästan lufsar omkring här utan stress och allt blir så bra. De är lika trötta på morgonen som jag är. Det första jag gör är att gå upp ur sängen för att sedan släppa ut alla hundarna. Sedan vidare in i köket, ge valparna mat för att sedan fixa en kopp kaffe till mig så att jag vaknar till.

Efter kaffet är det dags att städa hos hundarna, skura det som behövs och byta vatten, fällar mm så att allt blir rent och fint. Då brukar det också bli att man drar igång en tvättmaskin. Sedan blir det en kopp kaffe till medan man väntar på att allt har torkat.

Sedan är det bara att ta in alla hundarna igen för att servera dem frukost. De är då lite heybaberiba men det går ändå bra. De vet precis var de skall vara och var alla får sina matskålar. Efter det åker de ut en stund till och jag får då tid till att göra mig själv iordning.


När det är klart så kommer hundarna in igen och liksom sover lite förmiddag. Klockan brukar då vara runt 10:00 men nu är hon redan 12:00 och jag har precis fått i mig lite Ipren. Men jag får se det positivt, jag är nu i fas och det gick ju ändå bra. Men att vakna med stress och kaos är verkligen inte kul...

Men nu skall jag fortsätta att ta tag i denna tisdag, hoppas ni alla har haft en bra start på dagen och att nu får en helt underbar dag!! ;)

Inga kommentarer: