fredag 2 oktober 2015

NICE!!


Idag var jag uppe med tuppen då jag skulle vara på "Hälsa & Helhet" 08:00. För idag hade jag tid till en osteopat som heter Martin och jag måste säga att det var SUPER!! Känns redan bättre även om jag vet att det inte räcker med att bara gå en gång. Men fasen, jag lovar.. det gjorde ont. 

Den vändes och vreds, samtidigt som det knäcktes lite här och där. Men alltså, den sista tiden har jag haft en rygg som en 100-åring så kanske inte så konstigt. Vi fick även använda en apparat och något som kallas chock wawe som ger typ ett tryck rakt in i musklerna eller skadan så att det lättar och släpper. Mina ryggmuskler var helt spända efter att ha gått så länge med värk så den apparaten var inte att leka med. Jag har hög smärttröskel men på vissa ställen i mitt ryggslut fick jag liksom säga stopp, stopp.....stopp!! 

Men nu är det gjort och ny tid är bokad så det är väl bara att köra på. Sedan får jag nog kanske fortsätta med massage som jag gjort tidigare. Synd att man hela tiden skall slarva med sig själv och sin hälsa. Måste fasen bli bättring på den fronten.  

Oops vilken utväxt jag har nu i mitt hår...  - MADDE, var e du!!!??

Inga kommentarer: