måndag 4 januari 2016

NYTT ÅR..NY VECKA..


..nya insatser. Och denna vecka kommer fokus vara på förberedelserna inför MyDog. Bilden ovan är tagen för tre år sedan då vi sist deltog på MyDog. Två år sedan var vi inte ens där och förra året jobbade jag som elev, -aspirant för att bli klar som ringsekreterare.

Har inte bloggat på några dagar då det bara varit skönt att välkomna det nya året och bara tagit det lugnt. Fast värst lugnt har det kanske inte varit då vi haft massor med besök redan på detta nya året. Vi har hunnit med att ha en tik här för parning och hundarna har också hunnit med att rymma...mm.

Jag vet inte när vi sist hade nån hund på rymmen, måste vara många år sedan för jag minns inte ens. De rymde egentligen inte för det vara bara att öppna dörren och ta in dem, men de var inte där de var tänkt. Så lite på rymmen var de i alla fall De hade även hunnit ta en sväng i hästhagarna så de var inte speciellt rena och de hade en hel del kvistar och skit i sina pälsar. Men de hade säkert hur kul som helst innan jag kom på dem.  ;)

Nyår firade jag och Per i soffan då iklädda typ pyjamas. Vi gjorde god mat och myste hela kvällen och bara tog det hur lugnt som helst. Våra hundar var och är inte speciellt besvärade av alla smällare och raketer även om det smäller en del runt oss, så även de hade en lugn och skön nyår.



Jag har inga nyårslöften utan mer mål, lite roliga mål med vad jag vill att 2016 skall ge mig. Då både på det personliga planet och också när det gäller hundarna. Har börjat planera lite smått vad vi skall hitta på i år. Skall vi ha några valpar? I så fall, hur kan det komma att se ut... Lite spännade att sitta och planera och drömma lite. Ibland blir det hela projekt och man funderar lite på om man kan lösa allt så att drömmen eller drömmarna går i uppfyllelse. Drömma är ju gratis...

Nya gäster anländer också till nästa helg, då både från Holland och från England. Dags också att börja ta lite beslut när det kommer till Japanese Chin valparna och tillsammans skall vi också hinna med MyDog vilket skall bli både kul och spännande!!

Ha en underbar dag och njut nu av det nya året och denna nya vecka...

Inga kommentarer: