onsdag 1 juni 2016

VÄLKOMMEN SALLY!!


GBCH. CRAIGOWL SALZBURG - JW
(Craigowl Battenburg - Bonitos Companeros Untouchable at Craigowl)

Dags kanske att berätta att lilla "Sally", GBCH. Craigowl Salzburg har flyttat in hos oss, en härlig liten hund som är full av massor med positiv energi. Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva om henne då jag har lite svårt att riktigt fatta att hon faktiskt är här hos oss. "Sally" är nu vår Craigowl No.5. Tidigare genom åren har vi haft äran att ha: Ch. Craigowl Crackerjack, Ch. Craigowl Schlick, Ch. Craigowl Ritz & Craigowl Coaster.

Jag hoppas och tror hon kommer bli ett tillskott till vårt team. Hon är i alla fall snart 4 år och blev Engelsk Champion 2014 och fick sina tre cert för: Mrs. A Gill, Mrs. A Pennington & Mr. D Smith. Hon har även ett Res-CC för Mr. M Smith. Hon har en mycket fin stamtavla som innehåller många fina och kända engelska hundar som bl.a morfar GBCH. Maibee Make Believe & mormor Aranel Energie.

"Sally" själv är också en äldre halvsyster till alla de fyra framgångsrika valpar (C. Out of Touch, C. Out of Reach, C. Keep In Touch & C. Touche) som Norma och Gordon just nu visar i England. Pappa till dem är Ch. Brookhaven Believe It Or Not som vi har parat vår "Rita", Ch. Clopsville Santa Clarita med. Dessutom är "Sally's" pappa "Reggie" nu 10,5 år gammal och mamma "Fallon" är 6,5 och de är pigga och glada vilket alltid är skönt att veta.

Mer om lilla "Sally" kommer säkert dyka upp här i bloggen i framtiden men jag måste också passa på att tacka Norma & Gordon som är uppfödare till henne för att de låter detta lilla energi knippe får bo här hos oss i Svedala. -Thank You!!  ;)


Nedan lite bilder på "Sally" och hennes karriär i England...

"Sally" vinner här sitt första cert 
då från valpklass i Driffield för Mrs. A Gill

Här ringer Gordon hem  och berättar att "Sally" 
just fått sitt andra cert under Mrs. A Pennington

"Sally" som nybakad Engelsk Champion 
under Mr. D Smith

... and her story will continue... 

2 kommentarer:

Unknown sa...

see you soon xx

Unknown sa...

Så smuk, ønsker alt det bedste for lille Sally og for Vouges