måndag 25 juli 2016

KÖPING

- Jesus vad varmt det var i Köping igår. Räckte bara med att ta några steg ute i solen så kände man direkt hur svetten rann. Jag tyckte faktiskt lite synd om våra hundar och där och då funderar man allt lite på vad man håller på med. Men det gick bra, vi hamnade bra i skuggan och efter ett tag fläktade det också riktigt skönt så både vi och hundar mådde faktiskt bra trots den heta värmen.


Tanken var ju aldrig att jag skulle åka till Köping, hade inte ens anmält. Men när PM'n ramlade ner i brevlådan så blev det lite tajt för Morgan att åka själv med två West Highland White Terriers och en liten Japanese Chin. De skulle in i ringen exakt samtidigt och det blev lite av en fontalkrock i ringarna.

Så i sista sekund hänge jag på och hjälpte Morgan att lösa problemet. Det gick bra och vi båda var väldigt nöjda och glada när vi åkte hem. Morgans Westie hane blev BIR och fick Cert och hans champion tik var tvåa Bästa tik. Lille "Uno", Ch. Vouges Roiyaru Share-Do var också BIR och slutade sedan dagen med att bli Grupp-4 i en stark och fin grupp 9 under Dimitris Atonopoulos som dömde både rasen och gruppen.

Så en trevlig resa hade vi och det är precis såhär det skall vara när man åker på utställningar, man samarbetar, man ställer upp, man hjälps åt och man bar bara kul helt enkelt.

Det känns redan nu som om det kommer bli lika varmt idag så jag har idag varit uppe tidigt och matat och fixat för hundarna. Nu skall jag bara njuta av dagen och helgens bravader för att kanske redan nu ladda om inför Ransäter nästa helg!!  ;)

Inga kommentarer: