tisdag 9 augusti 2016

TILLBAKA!!

Har inte bloggat på ett par dagar vilket faktiskt har varit lite skönt. Tiden har bara rusat iväg och det känns som om man inte hinner hälften av vad man hoppas och önskar att man skall hinna. Men det finns en dag i morgon också, man får inte stressa utan också stanna upp och bara vara och njuta av livet.


I helgen var vi på fest med Cowboy tema i Enköping och firade att Jonathan Maclennan nu kommit in i 40-klubben. Trevlig fest och trevliga människor och massor med mat. Vi bodde på en gård mitt ute i ingenstans men det var väldigt fint där. Ett B&B och utanför dörren betade hästar och åt ena hållet en massa höns och åt andra en massa ankor. En liten larv, eller ja en bamse larv kom också när vi satt ute och åt frukost dagen efter, en grön liten ilsken rackare. Så mycket djur blev det i alla fall, men det var faktiskt riktigt mysigt att komma iväg och då utan egna hundar för en gång skull.




Annars har vi inte gjort så mycket tror jag.. som sagt tiden rullar på fort som attan. Vi har haft Molly mycket de sista dagarna då Johanna och Billy sliter som djur uppe i vårt gästhus. De har tänkt att snart flytta in där och de har varit så himla duktiga med att riva väggar, spackla, slipa och måla. Det blir hur fint som helst och jag är säker på att de kommer trivas super där när allt är klart. Att få passa lilla Molly är ju bara helt underbart så de får gärna måla, spackla och slipa där ett tag till. - Hihi..

Inga kommentarer: