lördag 20 augusti 2016

WOOHOO...

CH. VOUGES ROIYARU SHARE-DO
(Ch. Aranel Kenzo - Vouges Roiyaru Nozomi)

Det går bra för Morgan och lille "Uno", Ch, Vouges Roiyaru Share-Do. Idag har de varit i Eskilstuna och kammat hem ännu ett BIR. Nu har de varit på fem utställningar tillsammans och det har resulterat i 5xBIR och 2xGrupp-4. Riktigt roligt att sitta här hemma och bara få meddelande om hur det går. Är så himla glad och stolt att det går så bra. Nu håller vi tummarna för att det går lika bra i Norrköping i morgon. 

Morgan & Uno

I Cavalier ringen idag fick jag höra att det även gick bra för avkommor till mina hundar. Också något som man kan glädjas åt. Kul att mina hundar kan göra det bra även för andra och inte bara mig. Så stort grattis säger vi till Ralph & Fredrik, Kennel Emperix som faktiskt fick en ny Svensk Champion idag!! - Grattis till alla andra också som har vunnit idag. 

Själva är vi som sagt hemma denna helgen då vi har lite annat för oss, bland annat så är det dop i morgon för lille Kian. Sedan fick vi också ett spontanbesök av Kari och Dan som svischade in på en kopp kaffe, alltid trevligt med härligt besök!!

Inga kommentarer: