onsdag 2 november 2016

CH. CLOPSVILLE BAILEYS

CH & SW-10 CLOPSVILLE BAILEYS
(GBCH. Aranel Cosmic - Clopsville Rioja)

Har nu på morgonen suttit här med en kopp kaffe och tittat lite på vad mina pojkar har gjort och åstadkommit i aveln och lite annat. Tittar man på "Bailey", Ch. Clopsville Baileys så tycker jag han har gjort det riktigt bra. Han är nu 9 år och har själv ögon, knän och hjärta UA. Han har till dags datum haft hela 19 kullar. Men slår man ut detta på alla hans levnadsår så har han haft 2,7 kullar/år sedan han fick gå i avel som tvååring. Vilket också känns helt ok! Han är en vacker liten toy spaniel som själv vunnit en del på utställningar men även har bevisat att han gjort det bra i aveln. 

2012 - 5:a Årets Avelshane
2013 - Årets Avelshane
2014 - 2:a Årets Avelshane
2015 - 3:a Årets Avelshane
2016 - ?

Dessa år har givit honom många fina barn. Bland annat 7 Champions i och flera Cert & Res-Cert vinnare i Sverige. För att nämna några se nedan, hoppas nu inte att jag glömt någon. 

- Ch. Vouges Dynasty
- Ch. Vouges Disturbia
- Ch. Vouges Delirious
- Ch. Charmdroppens Bow Bells
  (Mamma Ch. Vouges Queen Charmian)
- Ch. Emperix Merrick
  (Mamma Vouges Delightful)
- Ch. Emperix Melonia
  (Mamma Vouges Delightful)
- Ch. Petit Maxim Crazy In Love
- Vouges Wedding Song – 1 Cert & 3 Res-Cert
- Vouges Zinatra – 1 Cert & 1 Res-Cert
- Vouges Diplomatic – 1 Cert
- Glittertind Dahlia – 1 Cert
- Hazelcoats Thumbelina – 3 Res-Cert
  (Mamma Ch. Vouges Drama Queen)
- Emperix Valentine Pearl – 2 Res-Cert
- Hazelcoats Blingaling – 1 Res-Cert
- Vouges Invictus – 1 Res-Cert

Är så himla glad att han har gjort det så bra i aveln, då inte bara för mig utan även för andra uppfödare och kennlar både här hemma och utomlands. Tack till Er alla som tar så väl hand om hans barn både i aveln och på utställningar. Behöver jag säga att jag är glad över min lille "Bailey"? ;)Nu har jag också äran att ha två halvbröder till "Bailey" här hemma, de har alla tre alltså samma pappa. "Rupert", Craigowl Coaster som också är 9 år och hjärta UA. Och även den yngre av de tre "Rickey", Ch. Copsville Gin Rickey som nu redan är 7,5 år och även han hjärta UA.

Oavsett var våra hundar kommer ifrån eller vem de är efter så skall vi vara glada och stolta över ALLA våra gamla, fina och friska Cavalierer.... 

-------

- Thank you Jean for letting me have all these beautiful and healthy Clopsville Cavaliers from you thru the years. I'm U forever grateful for them all!! 

2 kommentarer:

Unknown sa...

Så vacker hund!!Jag är så glad att han finns i min hunds stamtavla (morfar)Mvh Åsa

Åsa Riström sa...

Så vacker hund!!Jag är så glad att han finns i min hunds stamtavla (morfar)Mvh Åsa