fredag 4 november 2016

FRAMME!


Min dag började väldigt tidigt idag. Redan 05:00 gick jag upp för att hinna med hundar, valpar och mig själv innan Johanna så snällt körde mig till Landvetter flygplats 07:00. Morgonen hemma flöt på riktigt bra med sedan började det att strula lite med incheckingar och byte av flyg mm. Men fram kom jag och väskan jag också strulade med på Landvetter kom också fram.

- Ärligt, jag verkligen hatar att resa helt själv. Blir så jäkla stressad och osäker så att jag nästan bara har lust att lägga mig raklång på golvet och bara skrika - Jag vill inte..... Men trots strul så gick det ju ändå bra. - I survived!!  ;)

Nu är jag i alla fall här hemma hos Norma & Gordon (Craigowl) vilket är riktigt skönt. Vi har varit ute och shoppat och sedan också ätit Fish n' Chips och bara myst. I morgon åker jag och Norma på en liten road trip upp till Scotland där vi båda sedan skall döma hundar på söndag vilket skall bli superkul. 

Skall försöka ta massor med bilder både från resan till Scotland och givetvis på utställningen. Men nu är jag allt lite seg i huvudet efter denna långa dag så det blir nog tidigt jag sluter de blå idag!! 

Inga kommentarer: