tisdag 15 november 2016

VIKARIE??

Jag googlade precis ordet vikarie för att hitta bilder till detta inlägg men verkar bara som om att man är vikarie i skolan. Vad heter det då när man är sjuk föder upp hundar och typ behöver en "vikarie" som kan komma och ta över så att jag bara kan ligga på soffan, dricka te och bli frisk?


Nä, det finns ingen sådan till hunduppfödare. Som uppfödare så jobbar man typ dygnet runt 365 dagar om året. - Är det ens lagligt? - Hehe... Men tänk om jag hade brutit båda mina ben eller något annat mer allvarligt. - Vad hade hänt då? 

Mina hundar bara tittar på mig idag när jag hasar mig fram i slow motion då denna jäkla förkylning inte vill ge sig. Nu har den hängt i över en vecka och jag känner mig helt slut. Näsan rinner, ont i halsen, hostar, ont i leder och muskler och jag svettas som en galning så fort jag skall göra något.

Jag orkar typ 15 minuter sedan måste jag lägga mig ner helt genomsvettig. Att städa hos valparna idag var ett projekt som tog tid, massor med tid och tar annars typ 5 minuter. Att göra alla dessa måsten tar just nu verkligen emot och allt tar så himla mycket längre tid. Sedan detta skitväder som vi har just nu gör ju inte allt enklare precis.

Min hjärna är heller inte riktigt med. Så allt som annars går som en dans då jag annars är väldigt organiserad och kan ha 100 bollar i luften samtidigt är helt borta. Nu kan jag knappt hålla reda på en...

- Ja, ja... vad vore en bal på slottet!!?

Inga kommentarer: