onsdag 4 januari 2017

MODIG


Ordet modig kommer nog få bli mitt ord 2017. Jag känner ganska ofta att jag är lite feg och backar istället för att visa att jag faktiskt är modig. Jag är tyst när jag egentligen känner att jag borde tala. Vet inte hur många blogginlägg jag gjort men sedan inte lagt ut. Lite fegt kanske och jag behöver 2017 bli mer modig. 

Liksom våga säga ifrån och säga till när jag inte tycker samma och samtidigt våga visa när jag gillar saker och berätta att jag tycker om ditten och datten. För även här kan jag vara lite feg ibland. Är faktiskt inte så farligt att säga - jag gillar dig! ;)

Jag ogillar verkligen orättvisor och skitsnack. Tyvärr så verkar det istället som om ordet "Oseriös" genomsyrar starten på 2017. Förstår inte varför man hela tiden måste vara det ena och det andra. Då oftast på väldigt lösa grunder och man hör oftast allt det negativa från folk man inte ens känner. Jag frågar mig ofta - Hur kan de veta så mycket om mig när vi inte ens känner varandra? 

Jag har förstått att många är rädda för att hamna i min blogg. Men ingen behöver vara orolig för att jag skall hänga ut någon personligen. Jag har aldrig gjort det och kommer heller aldrig att göra det. Men visst kan man kanske känna sig träffad ibland då jag ibland skriver om saker och händelser i det vardagliga livet. Saker som jag är med om och vad jag ibland får höra om mig själv och mina hundar.  Om det är någon jag hänger ut i offentligheten så är det mig själv... 

Jag skall i alla fall försöka vara lite mer modig i år. Försöka stå upp för mig själv och även andra i min omgivning som står mig nära. Jag skall föröka hylla och berömma det som hyllas bör. Jag skall också i mitt privata liv försöka vara mer modig, med allt vad det innebär. Att tiga och vara tyst kan också ha sin effekt på många sätt, men det känns så himla 2016!!! ;)




Inga kommentarer: