fredag 24 mars 2017

GOODIEBAGS


Så härlig väder det är ute just nu. Man kan säga att denna sol och lite värme är mer än välkommet efter denna mörka och faktisk våta vinter. Hundarna sitter just nu ute efter husväggen och solar sig och njuter och jag håller på med att packa lite "Goodiebags" inför att småttingarna nu snart skall få nya hem. 

De har fått nya fantastiska hem och familjer och jag hoppas att de nu skall förgylla varandras liv i många år framöver. Alltid tufft detta med att lämna ifrån sig sina små valpar men de kommer få det bra. Och jag kommer ju alltid finnas i bakgrunden som stöd och hjälp om det skulle vara något. 

En och annan kommer också att stanna ett tag då de ännu inte riktigt hittat rätt hem. Men det gör inget för de är fina och får gärna stanna hos mig. Så ingen brådska, alltid kul att se hur de växer och om resultatet av den gjorda kombinationen blev som jag tänkt. 

Ibland är det lite ödet som bestämmer och jag minns ett "öde" väldigt väl. För x-antal år sedan så blev en liten black&tan hane kvar här hemma. Tanken var inte riktigt så, det bara blev att han blev kvar. Hade just där och då inte riktigt tänkt att behålla någon hane med ödet ville annat. 

Ju längre han blev kvar desto mer fäste jag mig vid honom, detta då han hade ett underbart temperament. Han var liksom svår att inte älska och tycka om. Han var som en liten ful ankunge med med tiden växte han upp till en ståtlig och vacker svan och hade namnet - Ch. Vouges Invincible. 

CH. VOUGES INVINCIBLE
(Ch. Clopsville Jack Daniels - Ch. Vouges Ruthie)

Resten är nu historia med alla underbara turer vi fick med honom i ringen. Flera år i rad som årets vinstrikaste helfärgade och även högt i topp när det kommer till vinstrikaste Cavalier med många BIR, BIS och Grupp placeringar. - Så nä, jag brukar inte stressa... brukar bli bra i slutändan i alla fall.  ;)

Inga kommentarer: