onsdag 14 juni 2017

MOLLY BADAR


Lilla Mollys mor och far har nu köpt ännu en liten pool. Denna är lite mindre och har ett litet UV skydd som man kan fälla upp. Molly älskar verkligen att plaska och bada. Helt orädd för vatten och hon är helvild emellanåt. Kanske är det för att hon redan som väldigt liten började på babysim... 

Ikväll åker hennes föräldrar till Mallorca. Vi tyckte att de behövde en resa och komma ifrån vardagen och få lite egentid så vi skickade helt enkelt iväg dem. Mycket också för att de alltid är så himla snälla och tar hand om våra hundar när vi är ute och reser och/eller är på hundutställningar. 

Så nu skall lilla Mollsan vara hos "The Morfars" i några dagar. Johanna och Billy kommer göra exakt den resa som jag gjorde, de åker ikväll och kommer hem på lördag igen. En helt prefekt resa som ger mer än vad man tror. Så nu skall jag och Molly roa oss några dagar. Skall bli spännande detta med att ha full fokus på henne och alla hundar samtidigt. Men jag har ju själv haft två små och även då en massa hundar så det skall nog lösa sig. Sedan är ju Molly också väldens snällaste och gulligaste så vi får hjälpas åt att mysa tillsammans innan mamma och pappa kommer hem och tar över igen. ;)
Inga kommentarer: