måndag 24 juli 2017

HÄRLIG DAG

Igår blev det en väldig lång dag då vi gick upp 03:15 och körde till Köping. Men det gick faktiskt bra och väl framme så var det lite kallt och blåsigt. Men allt eftersom dagen gick kom värmen..

BIR - CH. ARANEL KENZO
BIM - CH. VOUGES ROIYARU HOUSEKI

Dagen för oss i Köping började med Japanese Chins och i ringen var domare Peter Van Baaren-Grob från Holland. Vi hade fyra Jappar med och Ch. Aranel Kenzo blev BÄST I RASEN och även BÄSTA VETERAN. Vår lille Ryss, Omikudzi Tryffle slutade som 2a Bästa Hane med sitt andra Cert. Ch. Vouges Roiyaru Share-Do blev 4a Bästa Hane med Res-CACIB. Lilla "Dolly", Ch. Vouges Roiyaru Houseki slutade dagen med att bli Bästa Tik och BIM. 

BIR - GENTLELINE'S WAKE ME UP
BIM - VOUGES ODD MOLLY - (2 Cert & 2 Res-cert)

Vi var klara med Japparna redan innan klockan blivit 11:00 och det var precis då Cavaliererna började några ringar längre bort. Så det var bara att packa ihop allt och flytta till ring 15 istället. I denna ring dömde Joel Lantz. Vi hade bara med oss "Molly", Vouges Odd Molly och det gick ju riktigt bra. Hon slutade dagen som bästa tik och fick även hon sitt andra cert. Riktigt roligt var det faktiskt att sitta ringside och titta på Cavalierer och då även ställa ut. Var ett tag sedan känns det som. Men har nu anmält både Cavaleirer och Jappar till Askersund i två dagar vilket också skall bli spännande. - Grattis till Eva som blev BIR!! Hundarna på bilden är dessutom halvsyskon då de har samma pappa.   ;)


Vi kunde tyvärr inte stanna till finalerna på eftermiddagen utan åkte hem direkt efter att Cavalierena var klara. Det var många som väntade på oss hemma. Hundar, barn och barnbarn. Sedan är det en bra bit att åka och den vägen hem från Köping i semester tider är inte alltid så himla kul. Men även hemresan gick ändå ganska smidigt trots alla lastbilar och husvagnar som är ute och åker när det bara finns en fil att köra i. 

Väl hemma hann jag knappt ur bilen och fram till trappan innan jag hade småttingarna Adrian och Molly i knät. Helt underbart att komma hem såhär och dessutom så stod Johanna och Billy och lagade middag så det var i stort sätt bara att sätta sig till bords. - Kan det bli bättre än så här?? 

Inga kommentarer: