lördag 3 februari 2018

LÅNG NATT


Tidigt imorse fick vi tre nya små knattar i familjen. Allt gick bra och både mamma och valpar mår bra. Värre var det med mig faktiskt. Jag kände igår att min förkylning tog fart och att jag skulle bli dålig. Men lilla "Mindy", Vouges Gracious ville annat så jag fick glatt hålla mig vaken men på något sätt gick det ändå bra.

Jag hade henne redan brevis mig i sovrummet och hörde hur allt hela tiden stegrade sig och vid 02:00 bestämde jag mig för att gå upp. Låg verkligen så länge jag kunde. Vid 04:50 kom första valpen och sedan rullade det på sakta men säkert och det kom en valp i timman. 


Tre valpar blev det och fördelningen blev en hane och tå tikar och alla är trefärgade. De verkar såhär långt starka och pigga och är ganska runda och goa. Stolt pappa till valparna är Craigowl Coaster 10 år. 


Sista valpen kom strax innan 07:00 så jag fixade sedan iordning allt och gick och la mig en stund. Gick inte så bra somnade aldrig riktigt. Så just nu är jag helt slut efter inte ha sovit något och min förkylning blir bara tyngre och tyngre... ja, jag vet... Manflu är dödligt så vi får se om jag ens överlever. 

Men vad gör det, det är ju Mello idag!! ;)

Inga kommentarer: