onsdag 1 augusti 2018

LYCKLIG AV ATT GNÄLLA?

VOUGES COCO CHANEL
(Ch. Vouges Occasion - Vouges Prada)

Sitter ute på altanen och funderar lite på vad man skulle kunna tänkas blogga om. Det finns egentligen mycket man skulle kunna skriva om men just nu står det helt still. Bloggen har haft lite semester skulle man kunna säga. Men om det finns någon där ute som har tankar och idéer på ämnen som jag skulle kunna ta upp så skicka gärna det till mig så skall jag beta av dem en efter en. Alltså då utifrån vad jag tycker och tänker och ser på saker. 

Denna sommar har ju varit helt fantastisk och att nu sitta ute när det är lite svalare än igår är ju helt underbart. Igår hade vi 36 grader i skuggan och det var liiite tungt sådär mitt på dagen. Men det går det med, ingen ide att gnälla då man inte kan styra över väder och vind. Blir inte regn eller minus grader bara för att man sitter inne och surar. Men visst, jag hade nog inte överlevt om jag inte hade haft alla mina fläktar överallt. Inte mina hundar heller, men är glad jag jag just nu inte har någon som direkt mår dåligt av värmen. 

Men visst, jag förstår att det är jobbigt för våra bönder och alla våra vilda djur. Men jag har inte sett en enda liten mygga ännu, alltid nått. Och jag har knappt sett några stora äckliga sniglar heller. Det gäller att se det positiva i det negativa. Jag tycker svenskar gnäller allt för mycket och då menar jag inte bara på väder. Utan på och om ALLT. Gå bara in på Facebook och titta så förstår ni vad jag menar. Blir man lycklig av att gnälla? Är man lycklig när man gnäller? - Njae.. jag tror inte det. Men det är ju jag det!! 

/Heybaberiba

1 kommentar:

PRETTY HOME BLOG - Inrednings & Livsstilsblogg sa...

Håller helt med dig om gnällighet! :) Varför vara negativ när allting blir mycket bättre om man är positiv.
Jag tycker du skall skiva om hur du gör med pälsvård med Cavalierer, jag känner mig alltid som en buse när jag klipper av lite päls men hur ser du på det? Klipper du t e x pälsen på tassarna. Jag gör alltid det! :)
Hur gör du med kloklippning. Jag försöker klippa varje fredag men är livrädd för att klippa i pulpan trots att jag haft hundar i över 20 år, har jag lyckats med det en enda gång, men är ändå alltid rädd att jag skall skada! :) Har du några knep? Svarta klor är omöjliga! Jag klipper en liten liten bit varje fredag för att pulpan skall gå tillbaka men jag vet inte om det är rätt.
Hundtips tycker jag är kul. :)
//Berith