söndag 14 december 2008

RIAH - ÅRETS TIK & 2a ÅRETS CAVALIER

Idag har vi slappat hela förmiddagen. Kanske mest för att hämta krafter för att ge oss ut i Jul ruschen. Vi skulle inte handla några julklappar utan BARA till oss själva! Ibland får man vara lite ego. Julklapparna tar vi en annan gång. *ler*

När vi kom hem så fick vi se att listorna för årets Cavalierer hade kommit ut på Cavalier sällskapets sida. Alltid kul att titta lite.

Men visst blev vi stolta som två tuppar när vi fick se att vår Riah hamnade i TOPP!! Herregud, "Det hade vi aldrig trott". *ler* och 2:a Årets Cavalier.... My God! Å lille Jackson, han blev minsan Årets Helfärgad. Inte illa, då han tävlat från Junior Klass!

Ja, vad skall man säga, vi är jättenöjda med våra resultat. Att nå framgångar gör man inte själv. Riah är från England, så glädjen delas med dem. Och alla andra resultat som vi har fått under året är mycket pga våra FANTASTISKA valpköpare. Inte bara för att de har ställt ut våra hundar utan också för att de har stöttat och hjälpt till, med massor med saker de kanske inte ens vet om att de har hjälp oss med. Ibland hjälper det bara med att överföra positiv energi!!

TACK ALLA, nu ser vi fram emot ett härligt 2009 med våra hundar.

Inga kommentarer: