onsdag 11 mars 2009

EN VANLIG ONSDAG

Idag har det varit en helt vanlig onsdag. Per är i Polen och barnen åkte direkt till flickvännen och polare efter skolan. De har ringt nu under kvällen och kommer att sova borta ikväll. Så här sitter man med en kopp te och väntar på att alla hundarna skall rasta sig inför kvällen.

Dagen har gått åt till att städa, städa & städa. Lite annat har jag också hunnit med. Som till exempel svara på en massa mail som tyvärr har blivit liggandes ett tag. Så det känns skönt att rensa upp lite. Många från utlandet som frågar på valp. Långt många flera än här ifrån Sverige. Hur kan det komma sig? ja, ja... nu har de i alla fall fått svar på våra framtida planer.

Skall till veterinären och ombesiktiga Lille Lennart imorgon. Så dagen imorgon kommer också att innebära en massa hund. Hade tänkt att bada och gå igenom valparna idag. Har inte fått gjort det ännu. Tanken var att de skulle badas tidigare i veckan. Men var tar tiden vägen.... Dom är inte speciellt smutsiga, men det är alltid trevligare att gosa med små valpar som luktar lite gott! Jag får ta mig i kragen och fixa med dom imorgon innan veterinären.

Hade ett långt och trevligt samtal med Fru Sundqvist idag. Alltid kul att prata av sig om både mina och hennes planer. Fru Sundqvist har också en mycket härlig humor vilket smittar av sig. Idag skickade hon ett mail till mig och jag svarade bara, "BusMaja". Det säger väl nästan allt om vilken nivå samtalen hamnar på ibland. Men vad gör väl det, så länge man har roligt. Man blir inte äldre än vad man gör och beter sig. Eller hur Kari? Vi kommer säkert på någon bra lösning i framtiden på våra världsproblem.... eller? *ler*

Lena fortsätter att bombadera min mail med bilder på hundarna som hon tog i helgen. Hon har även gjort en väldigt vacker målning av "Bailey" & "Bubu" som numera ligger på våran första sida. Se bilden nedan. Tack Lena, du är en klippa på att få till det!

Erica har varit här en sväng på en kopp te. Hon poppar förbi ibland när hon kör sin dotter Lisa till hästen. Lotus som hästen heter har de i ett stall inte långt från oss. Erica kommer då ibland förbi istället för att sitta och titta på Lisa i ett kallt ridhus. Lisa är inte ensam i stallet, hon har ofta sin bästis med sig. De små tjejerna är så duktiga och klarar av att hantera dessa stora djur helt själva. Till Lisa: Du är en väldigt duktig tjej!!! Det kommer bli något stort av dig.....

Alltid så kul när Erica kommer hit. Hon är som en virvelvind och sprider sån glädje och kärlek runt sig.Lite hundprat blir det också mellan varven. Då mest helfärgat, då Erica är lite färgad. *ler*

Nä, nu hör jag att Bailey är redo att komma in. Dags att natta hundarna och ge dom sina godnatt kex. När dom får de så är det som att de fattar att leken är slut för dagen och att det är dags att sova. Dags att sova är det även för mig. Det har varit en lång och en helt vanlig onsdag.

Inga kommentarer: