tisdag 10 mars 2009

NYA BILDER

Ja, så var JAG tillbaka då bloggen har varit nästan "våldtagen" av Per på sista tiden. Allt går i ett och jag har inte riktigt haft varken tid eller lust att skriva. Per är nu på resa till Polen och kommer vara borta några dagar. Då passar jag på att ta tillbaka bloggen. *ler*

Vår hemsida är idag uppdaterad med en massa nya bilder på våra Japaneser och några av våra Cavalierer. Tina fick en ny välbehövd bild då hon inte har fotats på nästan 2 år!! Hon är hur fin som helst så man får inte glömma henne fast hon ännu inte har visats i ringarna. Men hennes tid kommer säkert i framtiden. Lena fotade även valparna som vi har, dessa kommer att komma på våran hemsida innom kort. Så håll koll....

När Lena är här så fotas det för fullt. Det gäller att hitta en bra plats att fota på så att man får rätt ljus osv. Sedan skall hundarna badas, borstas och fixas till så att det blir bra också. Jag känner mig nästan som ett litet barn på julafton. Lite löjligt kanske men det är så himla roligt att få lite nya bilder. Varken jag eller Per är några proffs, men det är däremot Lena. Herregud... jag vet inte hur jag skall kunna tacka henne för alla fantastiska bilder hon har tagit på våra hundar genom åren. Hon är helt enkelt UNDERBAR. Inte ens det beskriver nog hur tacksam jag är för att hon hjälper oss med detta. Jag vet att det är mycket jobb hon lägger ner på våra bilder!

Så här fin blev bilden på Homerbrent Asobu, "Bubu" när Lena har gjort sitt. Hur fint som helst!!

Igår hade vi besök av en Mor och Dotter som har var och tittade på vår sista valp, Vouges Oasis. De fastnade så för denna lilla herre så han kommer inom kort flytta ner till Falkenberg. Det kommer bli hur bra som helst då familjen är som klippt & skuren för Lille Lennart (Som vi kallar honom)

Förra helgen så var jag och Hanna i England och besökte Cavalier specialen där med ca 520 anmälda Cavalierer. Det är mycket att titta på och man får lite inspiration att ta med sig hem. Alltid lika kul att resa till England. Denna gång så bodde vi hos Bob & Jean, Clopsville/Catemmsal. De är så snälla och man känner nästan som att man kommer till ett andra hem. De fixar och ordnar åt oss så att vi känner oss som hemma. Vi han inte med så mycket mera än att besöka utställningen då vi endast var där över helgen. Men vi fick vår dos på utställningen 520 Cavalierer!!! Ett besök till hann vi med, det var hos Rick & Mark (Aranel). De har jättefina Cavalierer men de har även Japaneser så vi fick en liten dos med Japanes också.
Jag kan varmt rekomedera att besöka denna utställning mycket hundar och mycket trevliga människor. Träffade på en hel del Svenskar, Norrmän och Danskar. Kul att vi nordbor visar framfötterna.

Än en gång, TACK Lena för att du hjälper oss med bilder. Vet att du åkte hem med nästan 1000 bilder i din kamera. Så att sortera ut de bästa är inget lätt jobb. Men jag litar på dig!


Vouges Christina - "Tina"
(Syster till Vouges Charlatan- 5 cert, Vouges Charlotte - 3 cert
& Vouges Chippendale - 1 cert)

Inga kommentarer: