torsdag 5 mars 2009

VI SKULLE JU BARA HANDLA NÅGRA STEARINLJUS


Gu va kul, idag kommer Lena och hälsar på, det var faktiskt med lätta steg man hoppade ur sängen vid 6-tiden. Strax före 7 var jag på jobbet, idag skulle man få jobba intensivt, för klockan 3 var jag tvungen att gå för att hinna till flygplatsen...
.
Tjugo över 3 parkerade jag på Landvetter flygplats, Lena hade kommit och vi gick skrattandes ut ur terminalen - VARFÖR blir man alltid så glad och på gott humör när man är tillsammans med Lena? Vi satte oss i bilen för att köra hemåt.
.
Jag skulle bara till systemet och handla lite vin, sedan så skulle vi hem, förresten så behövde vi köpa mat till Koko och Marja, samt stearinljus för de var slut.
.
Vi åkte först till Rusta för att köpa lite skurborstar, det blev något mera, lite schampoo och så. Sedan åkte vi till systembolaget och köpte vin, Coop låg ju alldeles brevid så vi råkade gå in där också, köpte en massa god mat och med många kassar gick vi mot bilen.
.
Shit, vi skulle ju handla stearinljus... tur att IKEA ligger alldeles brevid. In på IKEA och vi hittade lite annat. Servetter i massor, nya sängkuddar, 2 stora mattor, en fårskinnspläd, 2 plädar, gosedjur stort till hundarna och en massa små gosedjur till hundarna. En stor vas med blommor i.
.
Sedan handlade vi stearinljus - det blev 200 stycken långa ljus och 600 värmeljus med lukter av diverse saker. Lena och jag skrattade och tjoade oss igenom IKEA och vips så hade vi gjort av med 3.000 kronor.
.
Tänk vad dyrt det har blivit med stearinljus! *ler stort*
.
Nu så är vi hemma och ätit god mat, skrattat och roat oss. Peter och Lena har fotat hundar och jag har badat Teddy!...
.
Nu har vi satt oss i soffan och småtittar på tv! Gu vad skoj vi skall ha det, Lena är här HELA helgen.

Inga kommentarer: